Make My Dream Come True

 

In augustus 2019 ga ik naar Preston, Engeland om mijn droom na te streven.

 

Myerscough College biedt mij de mogelijkheid om daar te studeren in combinatie met de verdere ontwikkeling van mijn Rugby-vaardigheden.

 

Waar kan ik uw financiële steun bij gebruiken:

Studeren in het buitenland is een redelijk dure aangelegenheid. Een tegemoetkoming in studiekosten is minimaal. Uiteraard betalen mijn ouders een groot deel van de studie kosten en de kosten voor het heen en weer reizen naar Nederland tijdens de school vakanties.

Een stukje steun om deze kosten te kunnen verdelen zou erg fijn zijn. Ik verblijf daar namelijk 7 dagen, er zijn dus nog bijkomende kosten voor verblijf in de weekenden.

 

Wat mogelijk nog belangrijker is, is dat ik ook geselecteerd ben voor Jong Oranje U18 en mijn rugby talent ook voor het Nederlandse Rugby kan blijven inzetten. Om deze trainingen, wedstrijden en toernooien bij te kunnen wonen zal ik extra heen en weer moeten reizen.

 

Daar komen de aanschaf van kleding en overige Rugby spullen ook nog bij, als ik straks elke dag met Rugby bezig ben, dan heb ik daar ook meer spullen voor nodig.

 

Om deze extra kosten niet alleen op de schouders van mijn ouders te laten vallen heb ik besloten een crowdfunding op te starten.

 

De kracht van crowdfunding is dat elk bedrag welkom is,  en een bijdrage levert om mijn doel te bereiken. Ik wil op deze manier graag een bedrag bij elkaar krijgen om er zeker van te zijn dat ik de komende 2 – 3 jaar mij optimaal kan ontwikkelen en kan blijven in zetten voor de Rugby sport, in Engeland en zeker ook in Nederland!

En misschien zelfs nog wel voor mijn eigen cluppie HRC!

 

Daarom hoop ik dat een ieder voor wie het mogelijk is, die de Rugby sport een warm hart toedraagt, mij kent of het mij gunt een financiële bijdrage wil leveren. Zo helpt u mij, mijn droom waar te maken.

 

Denk eens in, als ik straks op hoog niveau Rugby speel kunt u zeggen: “Aan de ontwikkeling van zijn talent heb ik nog een bijdrage geleverd!"

 

Ik heb bewust gekozen voor Talentboek van Yvonne van Gennip. Een platform speciaal voor jonge sport talenten. Mocht mijn doelbedrag niet gehaald worden, dan ontvang ik alsnog het opgehaalde bedrag ongeveer 5 dagen na sluitingsdatum van mijn Crowdfunding. Uw donatie krijg is dus altijd.

 

Door hieronder op het Talentboek-logo te klikken, is het mogelijk om mij financieel te ondersteunen. Mijn tegenpresatie als extra bedankje zijn hier ook te lezen.

 

Ik wil u alvast bedanken voor het helpen mijn droom waar te maken!